Que-es-el-Branding

Què és el SEO local

El SEO local és una estratègia d’optimització de motors de recerca (SEO) que s’enfoca per millorar la visibilitat d’una empresa a les cerques locals dels clients. S’utilitza per posicionar l’empresa en els resultats de cerca de motors com a Google en una ubicació geogràfica específica.

El SEO local s’enfoca en optimitzar la presència en línia d’una empresa en la seva ubicació geogràfica, utilitzant tècniques com l’optimització de les paraules clau locals, la creació de perfils en directoris locals i l’optimització del seu lloc web per a dispositius mòbils.

L’objectiu del SEO local és augmentar el trànsit en línia de l’empresa i millorar la seva visibilitat a les cerques locals dels clients. D’aquesta manera, l’empresa pot augmentar les seves conversions i els seus ingressos a la seva ubicació geogràfica.

Truca’ns per planificar tota la teva estratègia de màrqueting i comunicació

COM MILLORAR EL MEU SEO LOCAL

Per millorar el seu SEO local, segueix aquests passos:

Optimitza les paraules clau locals: inclou paraules clau que inclouen la teva ubicació geogràfica al contingut del seu lloc web, com per exemple “tenda de roba a Terrassa”.

Crea perfils en directoris locals: crea perfils en directoris locals com a Google My Business o Yelp, incloent-hi informació com el seu nom, direcció, telèfon i horari d’atenció.

Optimitza el seu lloc web per a dispositius mòbils: assegurat que el seu lloc web sigui fàcil de navegar i carregar en dispositius mòbils, ja que molts usuaris realitzen cerques locals des dels seus dispositius mòbils.

Sol·liciteu ressenyes en línia: sol·liciteu ressenyes en línia dels seus clients en llocs com a Google My Business o Yelp, això pot millorar la seva visibilitat a les cerques locals.

Monitoreja i analitza el seu SEO local: utilitzeu eines d’anàlisi de SEO per monitoritzar el teu posicionament

I millora la teva reputació on line

Per millorar la reputació en línia del seu negoci, segueix aquests passos:

Creeu un perfil professional a les xarxes socials: creeu perfils a les xarxes socials més populars a la seva indústria, com Facebook, Instagram, Twitter o LinkedIn, i completeu tota la informació del seu perfil, incloent-hi el teu nom d’empresa, descripció, ubicació i enllaços. al teu lloc web i altres canals de comunicació.

Contingut públic de qualitat a les xarxes socials: contingut públic rellevant, atractiu i valuós per a la seva audiència a les xarxes socials, com a fotos, vídeos, articles i un altre tipus de contingut.

Interactua amb la seva audiència a les xarxes socials: respon als comentaris i preguntes de la seva audiència a les xarxes socials i segueix a altres empreses i usuaris rellevants per al seu negoci.

Sol·liciteu ressenyes en línia: sol·liciteu ressenyes en línia dels seus clients en llocs com a Google My Business o Yelp, ja que això pot millorar la seva reputació en línia.

Des de la NANSA DIGITAL, tenim l’experiencia per poder aconseguir una bona visivilitat dins la teva ciutat

Ja tens el teu Google My Business optimitzat?

A Nansa Digital podem crear la teva nova pàgina web, la imatge del teu negoci i gestionem les teves xarxes socials de manera integral per oferir-te un servei complet i coherent amb el teu sector i mida. Treballem de forma personalitzada amb cada client per entendre les teves necessitats i objectius. T’ ajudem a destacar en el mercat digital i connectar amb el teu públic. El nostre equip polifacètic i especialitzat en diferents àrees aconsegueix una gestió professional i que no t’hagis de preocupar de res.

Articles que també et poden ser utils

optimitzar fotos a wordpress
Chat gpt per ajudar-te en el teu Wordpress
chat gpt 1
Promoció a instagram
Diferencia CMYK RGB

Diferència entre CMYK i RGB

Crear un logotip
Millora la biografia instagram
Que es el branding

Què és el branding

Crear pàgina web