viva-magenta-2023

Pantone Viva Magenta (2023)

El color Pantone de l’any 2023, és el Viva Magenta. ( HEX #BB2649)Com cada any això és rellevant, ja que de manera casual o programada aquest any aquest color el veurem a infinitat de productes, webs o flyers de marques i negocis.
Des de ja fa molt de temps cada any Pantone selecciona el seu color de l’any submergint-se a tots els mons creatius, des de la moda, el cinema, la televisió, les xarxes socials, les webs l’art els viatges o el disseny, buscant les noves influències cromàtiques.
L’equip d’experts i cool hunters també analitza aspectes com els nous estils de vida, les condicions socioeconòmiques, els materials, les textures i les noves tecnologies. Es per això que el Viva Magenta està entre l’espai físic i el digital.

Entre els colors dels anys anteriors trobem des de PANTONE 19-4052 CLASSIC BLUE del 2020 fins el PANTONE 18-3838 ULTRA VIOLET del 2018 o la combinació de PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 del 2021.

COM ÉS EL PANTONE VIVA MAGENTA

Va ser Leatrice Eiseman, directora executiva de l’Institut Pantone la que l’ha definit dient que:
“El nom del color indica que és un color per celebrar, un color exuberant que promou l’optimisme i l’alegria”
«Viva Magenta és valent i intrèpid, i un color palpitant amb una exuberància que promou una celebració alegre i optimista, escrivint una nova narrativa», van dir a la presentació des de la marca.

El color Pantone de l’any 2023 és el 18-1750 de Pantone és un color rosat vibrant amb tocs de porpra que pertany a la família dels vermells poc agressius

«És un nou vermell animat que es delecta en pura alegria, fomentant l’experimentació i l’autoexpressió sense restriccions, un to electritzant i il·limitat que es manifesta com una declaració destacada.
Pantone 18-1750 Viva Magenta dona la benvinguda a tots i cadascun amb el mateix entusiasme per la vida i l’esperit rebel. És un color que és audaç i ple d’enginy»
Tot i ser un color més fàcil d’assumir que altres que han anat apareixent en aquests anys, hem de dir que ens encanta.

INTENSITATS DE COLOR

gama-viva-magenta

CODIS DE COLOR

Hex Code #BB2649
RGB Values (187, 38, 73)
CMYK Values (0%, 80%, 61%, 27%)
HSV/HSB Values (346°, 80%, 73%)
Closest Web Safe #CC3333
Inverse Color #44D9B6 [Eucalyptus]
Pantone® 18-1750 TCX
Closest RAL 3027 [Raspberry red]
Complementary Color #26BB98 [Mountain Meadow]

Has de promocionar-te a les xarxes socials

A Nansa Digital gestionem les teves xarxes socials de manera integral per oferir-te un servei complet i coherent amb el teu sector i mida. El nostre equip polifacètic i especialitzat en diferents àrees aconsegueix una gestió professional i que no t’hagis de preocupar de res.

Articles que també et poden ser utils

chat gpt 1
Promoció a instagram
Diferencia CMYK RGB

Diferència entre CMYK i RGB

Crear un logotip
Millora la biografia instagram
Que es el branding

Què és el branding

Crear pàgina web
Persona teclejant ordinador
El poder del hashtag