El poder del hashtag

Els hashtags a Instagram:

1.000 milions d’usuaris actius al mes, Instagram és una de les xarxes socials més populars  del món i el teu negoci hi ha de ser. Com pots destacar en aquest món tant competitiu? La resposta és simple: utilitzant els hashtags de manera efectiva. En aquest article, t’explicarem com utilitzar els hashtags per a augmentar la visibilitat i l’engagement dels teus posts a Instagram.

Què són els hashtags?

Els hashtags són paraules o frases que s’utilitzen en les xarxes socials, especialment a Instagram, per etiquetar contingut i facilitar la seva descoberta per part dels usuaris. Aquests tags comencen amb el símbol “#” seguit de la paraula o frase que es vol etiquetar. Els hashtags són una eina clau per a l’engagement i la visibilitat del contingut, ja que permeten als usuaris trobar contingut relacionat amb els seus interessos i faciliten la descoberta dels posts per part de nous seguidors potencials. Els hashtags també són útils per a les empreses i els influencers, ja que els permeten connectar amb el seu públic objectiu i generar més interacció amb els seus posts. En resum, els hashtags són una eina important en la gestió i optimització de les xarxes socials.

Com utilitzar els hashtags per a augmentar la visibilitat dels teus posts

Per aconseguir una major visibilitat dels teus posts a Instagram, és important utilitzar els hashtags adequats. Els hashtags adequats són aquells que estan relacionats amb el contingut del post i que són populars entre els usuaris d’Instagram. Això significa que els usuaris de la xarxa social cercaran aquests hashtags i, si el teu post també els conté, tindrà una major visibilitat.

Per trobar els hashtags adequats per al teu post, pots utilitzar eines com ara Hashtagify o Display Purposes. Aquestes eines et permeten trobar els hashtags més populars en relació amb una paraula clau determinada. També pots mirar els hashtags que utilitzen els teus competidors per a tenir una idea de quins són els més adequats per al teu contingut.

Com utilitzar els hashtags per a augmentar l’engagement dels teus posts

Els hashtags no només són útils per a augmentar la visibilitat dels teus posts, sinó que també poden ajudar a augmentar l’engagement. Per aconseguir això, és important utilitzar hashtags que siguin rellevants per als teus seguidors i que els animin a interactuar amb el teu contingut.

Per exemple, si el teu post és sobre viatges, pots utilitzar hashtags com #viatges, #món, #aventura, #experiències, etc. Això no només ajudarà a que el teu contingut sigui més visible, sinó que també animarà als teus seguidors a interactuar amb ell. Has de vigilar de no posar hasthgs molt generals ja que si no el teu contingut també es perdrà. Et pot ser mes interessat un #ferreteriarambagranollers que no pas un de #ferro i un altre de #catalunya….com a exemple.

Com trobar els hashtags més interessants

Per trobar els hashtags que més t’interessen per a la teva publicació, és important investigar i analitzar les tendències del teu sector i del teu públic objectiu. Una manera efectiva de fer-ho és cercar hashtags rellevants en les xarxes socials i veure quins són els més populars i relacionats amb el teu contingut.

També pots utilitzar eines com ara RiteTag, Hashtagify o Hootsuite per a trobar hashtags que es relacionin amb el teu contingut i que tinguin un alt volum de publicacions i interaccions.

És important recordar que els hashtags que triïs han de ser rellevants per al teu contingut i públic objectiu, i no simplement els més populars. Així, podràs arribar a la teva audiència desitjada i augmentar la visibilitat i l’engagement de les teves publicacions.

Conclusió

Tot i que avui ja no tenen tanta rellevància i que des de la pròpia marca ens demanen un màxim de 3 hashtag. Son un element important per poder arribar a un nombre més alt de seguidors. Com ja hem explicat a altres posts, la teva estratègia a de ser global i amb totes les pocions oberte.
Desde Nansa, t’acompanyarem en la teva presencia a Internet i les xarxes socials.

Ja tens el teu Google My Business optimitzat?

A Nansa Digital podem crear la teva nova pàgina web, la imatge del teu negoci i gestionem les teves xarxes socials de manera integral per oferir-te un servei complet i coherent amb el teu sector i mida. Treballem de forma personalitzada amb cada client per entendre les teves necessitats i objectius. T’ ajudem a destacar en el mercat digital i connectar amb el teu públic. El nostre equip polifacètic i especialitzat en diferents àrees aconsegueix una gestió professional i que no t’hagis de preocupar de res.

Articles que també et poden ser utils

optimitzar fotos a wordpress
Chat gpt per ajudar-te en el teu Wordpress
chat gpt 1
Promoció a instagram
Diferencia CMYK RGB

Diferència entre CMYK i RGB

Crear un logotip
Millora la biografia instagram
Que es el branding

Què és el branding

Crear pàgina web