Persona teclejant ordinador

5 tips per triar la teva plantilla de WordPress

Assegura’t de tenir el mínim de problemes possibles en la teva nova web. Si estàs buscant triar una plantilla de WordPress, has de tenir en compte diversos factors importants per evitar problemes futurs. En aquest article, t’ofereixo 5 consells per triar la millor plantilla de WordPress per al teu lloc web.

Consell 1: Triar plantilles actualitzades

El primer consell és triar una plantilla actualitzada. És important perquè les plantilles actualitzades solucionen els problemes de seguretat i milloren el rendiment del teu lloc web. Així doncs, és important que la plantilla sigui compatible amb la versió actual de WordPress i que els desenvolupadors actualitzin regularment la plantilla per mantenir-la segura i fiable.

Consell 2: Evitar plug-ins que no funcionen

Quan es tria una plantilla de WordPress, has de comprovar si és compatible amb els plug-ins que necessites utilitzar en el teu lloc web. Si la plantilla no és compatible amb els plug-ins que necessites, no podràs utilitzar el teu lloc web amb plena funcionalitat. Així que, és important triar una plantilla que sigui compatible amb els plug-ins que necessites.

Consell 3: Verificar si és compatible amb la versió de PHP

La versió de PHP és important perquè és el llenguatge de programació que utilitza WordPress. Les plantilles que no estan actualitzades per a la versió actual de PHP poden generar errors i problemes de compatibilitat amb el teu lloc web. Així doncs, és important triar una plantilla compatible amb la versió actual de PHP per assegurar-se que el teu lloc web funcioni correctament.

Consell 4: Tenir en compte el teu contingut

Quan trieu una plantilla, heu de tenir en compte el tipus de contingut que publicareu en el vostre lloc web. Si el teu lloc web és una botiga en línia, una plantilla d’e-commerce és la millor opció. Si el teu lloc web és un bloc de contingut, una plantilla de bloc seria la millor opció. Així doncs, trieu una plantilla que s’adapti al contingut del teu lloc web per garantir la millor experiència de l’usuari.

Consell 5: Prova abans de comprar

La majoria de les plantilles de WordPress ofereixen una versió de prova perquè els usuaris puguin provar la plantilla abans de comprar-la. És important provar la plantilla abans de comprar-la per assegurar-te que sigui la millor opció per al teu lloc web. Així que, no et precipitis a comprar la plantilla sense provar-la primer.

Conclusió

Triar la millor plantilla de WordPress per al teu lloc web no és una tasca fàcil, però si segueixes els 5 consells que et he ofert en aquest article, estaràs en el bon camí. Recorda triar una plantilla actualitzada, evitar plug-ins que no funcionen, verificar si és compatible amb la versió de PHP, tenir en compte el teu contingut. Aquí tens més informació per aconseguir la millor pàgina web.

Estalvia problemes et podem ajudar.

Ja tens el teu Google My Business optimitzat?

A Nansa Digital podem crear la teva nova pàgina web, la imatge del teu negoci i gestionem les teves xarxes socials de manera integral per oferir-te un servei complet i coherent amb el teu sector i mida. Treballem de forma personalitzada amb cada client per entendre les teves necessitats i objectius. T’ ajudem a destacar en el mercat digital i connectar amb el teu públic. El nostre equip polifacètic i especialitzat en diferents àrees aconsegueix una gestió professional i que no t’hagis de preocupar de res.

Articles que també et poden ser utils

optimitzar fotos a wordpress
Chat gpt per ajudar-te en el teu Wordpress
chat gpt 1
Promoció a instagram
Diferencia CMYK RGB

Diferència entre CMYK i RGB

Crear un logotip
Millora la biografia instagram
Que es el branding

Què és el branding

Crear pàgina web