chat gpt 1

El teu contingut a dalt de tot dels resultats de cerca gràcies a GPT

Tots volem aconseguir el maxim de repercusió quan escrivim un post al nostre blog, i per aconseguir-ho una de les primeres coses que hem d’aconseguir es un titular atractiu. Avui gracies a GPT, tenim una eina que ens ajudarà a aconseguir el nostre objectiu.

Els títols són una de les parts més importants d’un article. Poden ser o no la teva oportunitat d’aconseguir que el lector cliqui i llegeixi el teu contingut. Però crear títols atractius no és fàcil. Així que avui et mostraré com GPT pot ajudar-te a crear títols atractius per als teus articles.

Comença amb una paraula clau:

Començar el teu títol amb una paraula clau important pot ser una estratègia efectiva per optimitzar el teu contingut per a les cerques en línia i millorar la teva visibilitat als motors de cerca. Així, si busques ajuda per trobar la paraula clau adequada per al teu contingut, ChatGPT et pot ser d’ajuda.Per exemple, si el teu blog parla sobre viatges, ChatGPT et pot proporcionar paraules clau relacionades amb el tema, com ara “viatges barats”, “destinacions exòtiques”, “turisme rural”, etc. Amb aquestes paraules clau, pots començar a crear títols que estiguin optimitzats per als motors de cerca.

Així, una possible manera de començar un títol amb una paraula clau podria ser: “[Paraula clau]: [Títol del contingut]”. Per exemple, si la paraula clau és “viatges barats”, un possible títol podria ser: “Viatges barats: 10 destins exòtics per a viatgers amb pressupost limitat”.

D’aquesta manera, estàs posant la paraula clau al davant del títol perquè els motors de cerca la detectin immediatament, i al mateix temps, estàs indicant als lectors de què tracta el teu contingut. Així, pots captar l’atenció dels lectors interessats en la paraula clau i millorar la visibilitat del teu contingut als motors de cerca.

Utilitza numeros:

Començar el teu títol amb números pot ser una estratègia efectiva per atraure l’atenció dels lectors i millorar la teva visibilitat en línia. Els números criden l’atenció i fan que el títol sigui més atractiu i fàcil de llegir. Això pot fer que els lectors es sentin més propensos a clicar en el teu contingut i a llegir-ho.A més, utilitzar números en el títol també pot ajudar als lectors a entendre millor el contingut del teu blog i a identificar el valor que ofereixes. Per exemple, si el teu títol és “7 maneres innovadores per impulsar el teu màrqueting de contingut i guanyar més clients”, els lectors saben immediatament que van a obtenir 10 consells útils per millorar la seva eficiència en línia.

Finalment, utilitzar números en el títol també pot ajudar a millorar la teva classificació en els motors de cerca. Molts usuaris busquen informació en línia mitjançant cerques numèriques, com ara “10 millors restaurants de la ciutat”. Si optimitzes el teu contingut per a aquestes cerques numèriques, és més probable que apareguis en els resultats de cerca.

Fes una promesa:

És fàcil començar el teu títol amb una promesa amb l’ajuda de ChatGPT! Si busques inspiració per crear un títol atractiu, pots utilitzar la següent fórmula:”Com [aconseguir un objectiu o resoldre un problema] en [un període específic de temps o amb un nombre específic de passos] amb [una solució o estratègia concreta]”

Per exemple, si el teu blog parla sobre com aconseguir més seguidors a les xarxes socials, un possible títol seria: “Com aconseguir 1000 seguidors a Instagram en només un mes amb aquesta estratègia de creixement”.

Així doncs, pots utilitzar aquesta fórmula i adaptar-la a la temàtica del teu blog per crear títols que prometin valor als teus lectors. No obstant, és important recordar que la promesa ha de ser realista i que el contingut del teu blog ha de complir amb les expectatives que has generat amb el títol. D’aquesta manera, podràs captar l’atenció dels lectors i mantenir-los engrescats per llegir el teu contingut.

Utilitza el poder de les preguntes:

Una pregunta pot ser una estratègia efectiva per captar l’atenció dels lectors i involucrar-los en el contingut del teu blog. Si estàs buscant idees per crear títols atractius basats en preguntes, ChatGPT et pot ajudar.Per exemple, si el teu blog parla sobre cuina, ChatGPT pot proporcionar-te preguntes relacionades amb el tema, com ara “Com puc cuinar un pastís de xocolata sense ou?” o “Quines són les millors receptes de sopars saludables?”.

Així, una possible manera de començar un títol amb una pregunta podria ser: “Com [solucionar un problema o aconseguir un objectiu] amb [una solució o estratègia concreta]?” o “Quines són les millors maneres de [fer alguna cosa relacionada amb el teu tema]?”.

Per exemple, si el teu blog parla sobre salut, un possible títol basat en preguntes podria ser: “Com puc mantenir una dieta saludable sense passar gana?”

D’aquesta manera, estàs creant una pregunta atractiva que involucra els lectors i els anima a llegir el contingut per obtenir la resposta. No obstant, és important recordar que el contingut ha de complir amb les expectatives que has generat amb la pregunta, i proporcionar una solució o resposta clara i útil als lectors.

Incorpora adjectius:

El teu títol amb adjectius pot ser una manera efectiva de despertar l’interès dels lectors i cridar l’atenció sobre el contingut del teu blog. Si estàs buscant idees per crear títols atractius basats en adjectius, ChatGPT et pot ser d’ajuda.

Per exemple, si el teu blog parla sobre viatges, ChatGPT pot proporcionar-te adjectius relacionats amb el tema, com ara “exòtic”, “aventurer”, “romàntic”, etc.

Així, una possible manera de començar un títol amb adjectius podria ser: “[Adjectiu] [paraules clau del contingut]”. Per exemple, si l’adjectiu és “exòtic”, un possible títol podria ser: “Exòtic itinerari de viatge per descobrir les meravelles de l’Àsia”.

D’aquesta manera, estàs utilitzant un adjectiu atractiu per descriure el contingut del teu blog i despertar l’interès dels lectors. Això pot ajudar a destacar el teu contingut davant d’altres opcions i augmentar la probabilitat que els lectors facin clic per llegir més.

No obstant, és important recordar que l’adjectiu ha de ser precís i relevant per al contingut del teu blog, i no només un engany per cridar l’atenció. Així, assegura’t que l’adjectiu descriu adequadament el contingut del teu blog i que els lectors no s’enganxin amb una falsa expectativa.

Utilitza títols llargs:

Començar el teu títol amb una frase o un grup de paraules llargues pot ser una estratègia interessant per cridar l’atenció dels lectors i destacar el teu contingut davant d’altres opcions. Si estàs buscant idees per crear títols llargs i atractius, ChatGPT et pot ser d’ajuda.

Per exemple, si el teu blog parla sobre el desenvolupament personal, ChatGPT pot proporcionar-te frases o paraules relacionades amb el tema, com ara “Com millorar la teva vida en tots els àmbits”, “Estratègies per aconseguir l’èxit professional i personal”, etc.

Així, una possible manera de començar un títol llarg podria ser: “[Frase o paraules llargues] per [paraules clau del contingut]”. Per exemple, si la frase és “Com millorar la teva vida en tots els àmbits”, un possible títol podria ser: “Com millorar la teva vida en tots els àmbits: estratègies per aconseguir la felicitat i l’èxit”.

D’aquesta manera, estàs utilitzant una frase o paraules llargues per descriure el contingut del teu blog i destacar el que els lectors poden esperar del teu contingut. Això pot ajudar a cridar l’atenció dels lectors i augmentar la probabilitat que facin clic per llegir més.

No obstant, és important recordar que el títol ha de ser coherent i no excessivament llarg, ja que si no els lectors poden perdre l’interès. Assegura’t que la frase o paraules llargues descriuen adequadament el contingut del teu blog i que no són només un artifici per cridar l’atenció.

Utilitza GPT:

Les eines basades en IA com GPT poden ser una gran ajuda per crear títols atractius. GPT pot generar diferents opcions de títols basats en el contingut que es vol promocionar i proporcionar una perspectiva diferent.

Exemple d’un títol generat per GPT per a un article sobre màrqueting de contingut:

“7 maneres innovadores per impulsar el teu màrqueting de contingut i guanyar més clients”.

Vols saber com utilitzar el Chat GPT a les xarxes socials?