El Kit Digital: Una oportunitat per a la transformació digital de les petites empreses.

¿Qui pot sol·licitar el Bono Digital?

El Bono Digital està disponible per a autònoms amb o sense treballadors, microempreses i pimes amb un màxim de 49 treballadors.

Els autònoms i microempreses poden rebre fins a 2000€ en ajudes econòmiques.
Les microempreses i pimes poden sol·licitar ajudes de fins a 6000€.
Les pimes poden optar a un màxim de 12000€ en ajudes.

Aprofita aquesta oportunitat per impulsar la teva empresa cap a la transformació digital i millorar la teva competitivitat en l’entorn digital!

El Kit Digital és un programa dissenyat per ajudar les petites i microempreses en el seu procés de transformació digital. Dirigit a les pimes i als autònoms, aquest programa és ofert pel Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital. Amb aquest programa, es proporcionen ajudes econòmiques per accedir a una àmplia varietat de solucions digitals, com ara:

  1. Lloc web i presència a internet: Obtén fins a 2.000€ per desenvolupar el teu lloc web i establir una presència en línia.
  2. Comerç electrònic (E-commerce): Aconsegueix ajudes de fins a 2.000€ per implementar solucions de venda en línia, permetent a les empreses establir una botiga virtual i realitzar transaccions comercials a través d’internet.
  3. Gestió de xarxes socials: Les ajudes econòmiques poden arribar fins a 2.500€ per ajudar les empreses a gestionar i potenciar la seva presència a les xarxes socials. Això pot incloure estratègies de màrqueting a les xarxes socials, publicitat digital i gestió de la comunicació amb els clients a través d’aquestes plataformes.

En resum, el Kit Digital és un programa governamental que pretén impulsar la transformació digital de les petites i microempreses mitjançant ajudes econòmiques per a la implementació de solucions digitals com llocs web, comerç electrònic i gestió de xarxes socials.

Descobreix com aquest programa pot beneficiar el teu negoci i prepara’t per abraçar el futur digital!

Kit digital sabadell

El teu Kit Digital

Només ARA la teva presencia a Internet  100% subvencionada

IVA a part.

Resolem els teus dubtes

Nosaltres ens encarreguem de tot

Quants diners puc demanar?
2.000 €, 6.000 € o 2.000 € depenent de la mida de l’empresa

He de pagar primer i després rebré subvenció?
Aquesta subvenció és diferent de les altres. S’atorga la subvenció i ja podem començar a treballar immediatament sense costos previs.

Tu nomes pagues l’IVA corresponent segons la subvenció que es 100% degrabable en els teus impostos trimestrals

Què passa si no me la concedeixen?
És poc probable, però si no s’aprova, no hi ha cap cost i tampoc no s’inicien els treballs fins que no està concedida.

Per a què puc demanar la subvenció?
Per actualitzar la web o ecommerce, per una nova web o ecommerce, per a gestió de xarxes socials durant 12 mesos o per a posicionament avançat de la web durant 12 mesos.

Jo sóc autònom
Encara que sembli increïble, aquesta vegada també hi ha subvenció per a autònoms.

Què he de fer per rebre la subvenció?

Res, nosaltres ens encarreguem de tot sense cost afegit ni pagaments previs.

Hi ha cap cost de manteniment o permanència?

No hi ha cap mena de permanència ni obligació posterior als 12 mesos que dura el programa.

barra

Segment 1

Petites empreses, de 10 a 50 empleats. Amb un import del bo digital per empresa de 12.000€. D’aquesta quantitat, n’hi ha una part destinada a cada solució digital

barra

Segment 3

Petites empreses i autònoms (persones en situació d’autoocupació), d’1 a 3 empleats. Amb un import del bo digital de 2.000€. D’aquesta quantitat, n’hi ha una part destinada una solució digital

barra

Segment 2

Petites empreses o microempreses, de 3 a 10 empleats. Amb un import del bo digital per empresa de 6.000€. D’aquesta quantitat, n’hi ha una part destinada a cada solució digital

barra

Subvencions

Segment 1.            12.000€

Segment 2.            6.000€

Segment 3.            2.000€