Gestió Xarxes Socials

tenim la tarifa que s’adapta a tu

Com ho fem?

Si no tens ni temps ni idees, t’oferim un servei integral de gestió de xarxes socials. Ens podem ocupar totalment de gestionar la teva presència digital. Ens encarreguem de l’assessorament, disseny i creació de xarxes socials i la generació de tots els continguts necessaris: posts, vídeos, fotografies, etc.

barra

Estratègia i planificació

Primer de tot, toca amarar-se de la reason why de la teva marca, perquè tot el que vingui després tingui coherència en el seu ser i fer. Després planificar, tant en el temps com els objectius, tots volem saber el perquè.

barra

Creació de contingut

El contingut, un contingut de valor i que aporti a qui ens segueix, és fonamental per aconseguir una bona presència a les xarxes. Avui tots volem que ens donin coneixement i elements que ens puguin ensenyar.

barra

Fotografia, vídeo i disseny

Les xarxes són visuals, és el més important, més d’un 80% dels usuaris mira les xarxes sense so, és per això que només utilitzem fotografia professional i un disseny acurat tant de feed com de cada post.

barra

Revisió i respostes

Per poder crear una comunitat estable de seguidors, necessitem interectuar, repondre a tots els comentaris, seguir als nostres seguidors i ser atents. A més, revisar i avaluar ens permetrà créixer i redefinir el pla de comunicació.