Disseny Web

tenim la tarifa que s’adapta a tu

Com ho fem?

Vols tenir presència a la xarxa? Avui en dia és imprescindible comptar amb un bon disseny i desenvolupament web, som a l’era del nou consumidor, que vol informar-se a través de l’on-line, sobre els productes i serveis que ofereixen les empreses. La web, el branding i les xarxes socials son imprescindibles en el marketing d’un negoci. Ens encarreguem del teu projecte des de l’inici fins al final.

barra

Disseny responsiu

Plantegem els projectes web, perquè siguin responsive, és imprescindible que les pàgines s’adaptin a tots els dispositius i resolucions on ens veuran els usuaris des d’un ordinador de sobretaula a un telèfon intel·ligent.

barra

Creació de contingut

Una web és contingut, aquí has d’explicar qui ets, els teus valors, serveix per a que els clients es posin en contacte amb tu, hem d’aconseguir que tothom s’enamori de tu i la teva marca.

barra

Fotografia, vídeo i disseny

El disseny, des de l’esquema inicial fins a l’últim element, la creació d’elements singulars, una fotografia professional, o una bona redacció són la base per aconseguir una imatge que ens representi i de la que estiguem satisfets.

barra

Servidor Cloud

Oferim serveis d’allotjament i manteniment per a les nostres webs, així com la gestió i registre de dominis, a més de crear emails professionals del teu negoci.